Boven de €25,- gratis verzending in Nederland, België en Duitsland

U kunt bij ons ook als zakelijke klant terecht voor alle soorten badtextiel (handdoeken, badlakens, washandjes maar ook strandlakens en hamamdoeken), keukentextiel (theedoeken, keukendoeken, vaatdoekjes maar ook bijvoorbeeld schorten en ovenwanten) en bedtextiel (hoeslakens, dekbedovertrekken en kussenslopen).

In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van huishoudtextiel. De reden: wij bieden een alles-in-één concept.

Maatwerk

Uiteraard kunnen wij ook maatwerk leveren: textiel met uw eigen ontwerp, uniek design of in de kleur van uw eigen huisstijl: samen werken we toe naar een kwalitatief goed eindproduct. Informeer naar de mogelijkheden!

Loyalty programma

Wilt u uw vaste klanten aan u binden en meteen uw omzet verhogen? Met onze spaarprogramma’s bereikt u beide doelen in één klap. U profiteert direct van onze jarenlange ervaring in het opzetten en uitvoeren van spaarprogramma’s met diverse soorten textiel. U mag van ons verwachten dat wij de allerbeste kwaliteit textiel voor uw klanten leveren.

De keuze voor het product, het ontwerp en de samenstelling van het assortiment stemmen we met u af. Maar daarmee houdt het niet op: wij helpen u om deze doelgerichte marketingactie uit te voeren. In overleg met u worden de details en voorwaarden van de actie vastgelegd. U ontvangt van ons een compleet pakket met spaarkaarten (uiteraard voor u aangepast aan de afgesproken voorwaarden), voldoende spaarzegels en promotiemateriaal voor in uw zaak zoals posters.

Respect voor mens en milieu

Eerlijke handel duurt het langst. Daarom nemen we onze verantwoordelijkheid op het gebied van arbeidsomstandigheden en milieu. Zo zijn wij aangesloten bij het Business Social Compliance Initiative (BSCI). Onze producten zijn OEKO-Tex geproduceerd en op verzoek gecertifceerd, net als bij de meeste fabrieken waarmee wij samenwerken.

BSCI/Amfori-lid

Mensen zijn belangrijk voor ons. Evenals het milieu. Wij maken dan ook werk van de arbeidsomstandigheden in onze fabrieken in Pakistan.

Hoe? Door de gedragscode van BCSI/Amfori in praktijk te brengen.

Rechten

Concreet betekent dit dat medewerkers de vrijheid van vakvereniging hebben, recht op een eerlijke beloning en een veilige en gezonde werkplek. Minderjarige bijna-volwassenen genieten extra bescherming en slavernij is taboe.

Wettelijk

Ethisch ondernemen gaat hand in hand met antidiscriminatie en wettelijke werktijden. Kinderarbeid kennen we niet. Werknemers hebben een contract en onnodig het milieu belasten staat haaks op onze manier van ondernemen.

Wilt u weten wat voor u kunnen betekenen of wilt u meer informatie? Bel ons op 040-248 68 20 of mail naar sales@doubledry.nl.

Altijd up to date!

5,- korting, speciaal voor jou

Schrijf je in om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze laatste producten en aanbiedingen!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Contactgegevens

Doubledry.nl is onderdeel van
Leenders Textiles B.V.

Jericholaan 14B
5625 TH Eindhoven
Nederland

T +31 (0) 40 248 6820
E sales@doubledry.nl
Ma – Vr : 9.00 – 17.00 uur

 

 

© 2024 Leenders Textiles B.V.